Η International Spare Parts αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. 

Αν πληρώσετε με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό δε σας ζητάμε και δεν αποθηκεύουμε κανένα ευαίσθητο δεδομένο πέρα από τα στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας για να μπορέσουμε να παραδόσουμε την παραγγελία σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Αν πληρώσετε μέσω κάρτας μεταφέρεστε με ανακατεύθυνση (redirection) στην ασφαλή σελίδα της Τράπεζας Πειραιώς. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "epos Paycenter" της Τράπεζας Πειραιώς και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στον ιστότοπο μας, και η International Spare Parts δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας.

 

 

Ταυτόχρονα, η International Spare Parts διαθέτει ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την Sectigo (πρώην Comodo SA), μια διεθνώς αναγνωρισμένη ως ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής προστασίας συναλλαγών και δεδομένων μέσω internet.